Friday, 23 March 2007

Αναζητώντας τον χαμένο Γαμώ την παναγία

Διαπιστώθηκε έστω και αργά ότι το πιάνο με ουρά που είχε πέσει στο επεισόδιο τρία του ROADRUNNER στο κεφάλι του λύκου δεν ήταν του κυρίου Μπρονκς. Υστερα από τη δίκη το μόνο που είχε να δηλώσει ο εν λόγω ήταν:
- Σας είπα ότι ειμαι αθώος γαμώ τον αντιχριστό μου και ξέσπασε σε λυγμούς, φραγμούς, ισθμούς. Έτσι βρέθηκε στην Κόρινθο να κάνει bangee jumping χωίς αλεξικέραυνο και όπωςήταν αναμενόμενο τον χτύπησε κεραυνός 9 φορές, 5 εκ των οποίων στα αρχίδια. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε πάρει διττή ζωική υπόσταση ως άνθρωπος και περιστέρι και ως γνωστόν τα περιστέρια αντέχουν τους κεραυνούς όπως λέει και το τραγούι:
Περιστέρι περιστέρι πάρτο το καμουτσίκι απο το χερι για να μη σε χτυπά (Νοητό υποκείμενο : Ο κεραυνός. Α ρε πουτάνες γλώσσες pro-drop πάλι κάνατε το θαύμα σας)
Tελος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Στο δρόμ για το σπίτι πάρα ταύτα, ο κύριος Μπρονκς έμελλε για μια ακόμη φορά να συναντηθεί με το πεπρωμένο του.
- Επ πεπρωμένο τι γίνεται ; Χαθήκαμε
- Γαμω την παναγία σου αρχίδι που θα μοθ πεις και πεπρωμένο. όταν ήμουν εγώ πεπρωμένο εσύ ακόμη ούτε πεπρωμένο δεν ήσουν
- Τι είπες ρε καριολόπουστα;
Ακολούθησε ενα γνωστό επεισόδιο της πουτάνας όπου πέθανε πάλι πολυς κόσμος, αέρια ζ και βλλλ απελευθερώθηκαν προς όλες τισ κατευθύνσεις βόρεια,νότια, ανατολικά,δυτικά,σκαμπό , παντού σας λέω. Αφου καταλαβαν ότι η μάχη ήταν μάταιη, αποφάσισαν να αρχίσουν να λαμπυρίζουν ατέρμονα ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει ποιος από τουσ δυο είνα πιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι 3 που δεν είχαν ψοφήσει ψήφισαν άλλα και οι τρεις ψήφισαν να πάει να γαμηθεί ο Πολύδωρας και έτσι ακυρώθηκε η ψηφοφορία. Μόνη λύση ποια ήτο μια: Θα μετρούσαν τις πούτσες τους, πάει και τελειωσε. Μετρητές ορίστηκαν εξέχοντα μέλη της γενιάς του πολυτεχνείου, γενιάς ειδικης στο να μετρα πούτσες (καθε 17 Νοεμβρη όοι οι πουτσαράδες 50αρηδες βγαίνουν στην τηλεο και τις μετράνε). Ο Λαλιώτης και η Δαμανάκη. Ο Λαλιώτης θα μετρούσε του πεπρωμενου και η Δμανάκη του κυρίου Μπρονκς. Το πεπρωμένο ξενέρωσε με τον Λαλιώτη και δεν του σηκωνόταν καθόλου, ενώ ο Μπρονκς ως γνωστός ανώμαλος καραγκάφλωσε με την Δαμανάκη και έσπασε αισίως το φράγμα των 20 πόντων, αφήνoντας πίσω με διαφορά 5 πόντων το πεπρωμένο. Ο κύριος Μπρονκς είχε νικήσει. Πήρε τη Δαμανάκη στο Σείριο όπου και την ξεκώλιαζε για 4 χρόνια μέχρι να ξανάρθουν οι εκλογές.

11 comments:

itelli said...

Βλέπω ότι διαθέτετε κ ελληνικούς χαρακτήρες. Καλό αυτό. Ως προς το κείμενο δε, πρέπει να σου πω οτι το βρισίδι με ενδιαφέρει πρωτίστως κοινωνιο- κ ανθρωπολογικά. Κ ως τέτοιο το παρόν ποστ είναι ένα διαμάντι για την έρευνα. Γλωσσολογικά θαυματουργείς, είναι αλήθεια, κ ήταν καιρός που κάποιος έπρεπε να ανεβάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ!! ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ...!!!!

*tsiormanos* said...

kala re glwssologos anthrwpos kai kaneis orthografika lathi!!! antroph!!! ti se steilamekei panw?

kafouroutsos said...

που τα ειδες ρε χωριατουλ απο τη σαμαρίνα

*tsiormanos* said...

xaxaxa nomizeis oti ta diorthwses ola e??

kafouroutsos said...

fiskia kai ta diorthosa. kai den itan orthografika itan pliktrologika lathi. Akou ekei mahimata orthografias to horiatoul. Gia se parakalo

kafouroutsos said...

fiskia kai ta diorthosa. kai den itan orthografika itan pliktrologika lathi. Akou ekei mahimata orthografias to horiatoul. Gia se parakalo

*tsiormanos* said...

χαχαχαχα σοκαρίστηκες και τα γράφεις δυο φορές!!!! Με φοβήθηκες ε? Εκδίκηση!!!!! Και χωρίς κονκάρδες!!!!!

nosyparker said...

LOL παιδάκια έχω αρχίσει να μπαίνω στο νόημα (έστω κι αργά) :-D

ΥΓ Να μου κρατήσεις λίγη πέτσα απ' το αρνί

nosyparker said...

Άσε που έχω αρχίσει να διαδίδω και το split infinitive!!! :-PPPP

kafouroutsos said...

@nosy split infinitives kai gamo tin panagia

nosyparker said...

Δεν ξέρω τι θα κάνεις (κόψε το λαιμό σου) αλλά Τετάρτη βράδυ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΛΈΜΕ!