Friday, 21 September 2007

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΗ ΒΑΡΑΣ

Ο ύμνος του ΠΑΟΚ ακουγόταν θολά πίσω από το νταβραντισμένο από τα αμπέχονα τζάκι. Ο Μίκη είχε αποσυρθεί στη λιμνούπολη και γαμούσε, ο ντόναλντ στο μικυ σίτυ, ο φερέφωνος στο μικρόφωνο είπε:

- Φωνάξτε τον Δία (ονομαστική Ζευς), θα μας γαμήσουν

Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε ο Ζευς. Ηταν πολύ αλλαγμένος από την τελευταία φορά που τον είχαν συναντήσει. Ήταν ακριβώς ίδιος. Αυτό που τους σόκαρε σε αυτή του την αλλα΄γη ήταν ότι δεν είχε αλλάξει καθόλου. Μα τόση αλλαγή! Και δεν άλλαξε καθόλου. Κάποιοι δεν τον γνώρισαν απο το μέγεθος της αλαγής. Μέχρι και ιδιες κάλτσες φορούσε (κατι άσπρες mike), για τετοια αναλλαγή μιλάμε (γάμησα πάλι). Τέλος πάντων από αυτούς που δεν τον γνώρισαν λόγω της αλλαγής άλλα τον γνώρισαν επειδή δεν άλλαξε ήταν και ο Σπυράκος ο οποίος είχε καιρό να εμφανιστεί στα ποστ μου και από τα νέυρα του είχε ξεπουπουλιάσει το κοκκινο μπουφάν και είχε πάρει έναν ολοκαίνουριο κοκκορα απο το camden και τον φορύσε σαν να μη συβαίνει τίποτα. Ένας οικολόγος - ζωόφιλος του είπε μια μέρα:

- Ρε μαλάκα σπυρακο ή πως σε λένε τέλος παντων, 'τωρα τι νομίζεις ότι κάνεις με τον κόκκορα στο κεφάλι, σινεμά:
- Θα σου γαμήσω τη παναγία παλιόπουστα ζωόπουστα

Και ευθύς αμέσως βγάζει το korg που είχε στην τζέπη του μπουφαν ( του κοκκορα δηλ ή του roosterα αν θέλετε) που απο τα νέυρα του είχει γίνει από triton yamaha psr27 με τέσσερις οκτάβες, και αρχίζει να παίζει τα κάλαντα του ΚΚΕ. Τόσο πολυ ήταν το κέφι που δημιουργηθηκε στο camden ( ζεμπεκιές λουμπάγκο απο αυτες που πέφτεις μια για φιγουρα και δεν ξανασηκώνεσαι, ρούμπες, πόλκες, όλκες, ολκ, κσ, ρ, γκ και άλλοι διαφοροι χοροί με ηχηρα σύ,φωνα και απουσια φωνηεντων) που ο δήμαρχος του camden αποφάσισε να μπατάρει το korg, να εμφανιστει ο νταλάρας τσατισμένος επειδή και άλλος άνθρωπος εκτός από τονΚαββαδία και αυτόν χρησιμοποιει ναυτική ωρολογία και νσ αναφωνήσει αφού του πάτησε 20 μηνύσεις μέσω εκείνου του γαμώχριστου του Καπερνάρου:

- Την παναγια μου και γω
Την παναγία σου και συ
Μην το ξανακάνεις γαμώ το χριστό
Κουμ - Κυρο - Κύπρος

Αντιλαλήσαν τα βουνά, γαμήθηκε ο Δίας και έλιωσε το τυρί. Τέλος πάντων η κατάσταση άρχισε να γίνεται απο αυτε΄ς που γενικώς δεν είσαι καλα, και τα αποτελεσματα περιελμβαναν τους γνωστούς λοιμους, εκτροχιασμούς picadilly, central, northern egware branch και jubilee line, πυροεχνήματα, πυροφάνια, γαμηστε τη φανή, Φάνης η κολόπουστα, της μάνας σου, πίσω και σας γαμησα, φταίω εγώ που δεν σε γαμηα μικρό και 21 βγήκα τα βλέπω πάσο, oyster card, καλαμαράκια, 1-0. Τέσπα, η διαμαζη έληξε ύστερα απο το παραπάνω της πουτανας, όταν ένα κουτορνίθι με την κωδική ονομασία φφφφφφφφφφφφφ ( είναι το τρίτο ραδιενεργο στοιχειο που ανακαλυψαμε με οτιους) όταν αποφασισε να αλλαξει ονομα. Πρόσθεσε μερικα γραμματα ακομα και εγινε φεφιφοφας φοφεφιφα ο 2ος. Ανεβηκε στο θρόνο ενώ το korg έπαιζε την μεγάλη επιτυχία " Εγω δεν ήμουνα κομητης, κομητη με κανες εσυ, εγω ημουνα μετωριτης, ήμουνα καλο παιδί". O φεφιφοφας από την συγκίνηση άρχισε να πάθαινει πράγματα που πρωτη φορα του συνέβαιναν. Ανεβαινε σε οξιες και φυτρωναν μπανανες, τα πευκα 'αρχιζαν να βγαζουν κραυγες "πευκα απο δω (το φευγα απο δω στην πευκικη)", οι φτέρες έψαχναν αρχίδια να τα γαργαλήσουν αι άλλα τετοια με δεντρα που κανουν κατι αηδίες. Τέλος παντων εκει που όλα ήταν ετοιμα για την ορκωμοσια, ο σπυρακος αποφάσισε να σκουντοφλησει. Σκουντουφλα και έτσι πως κανει το σκουντουφλ, ο δημαρχος ειχε ηδη γυρισει το σκουντουφλ 2, που εσπασε τα ταμεια. Ο σπυρακος εμεινε με το σκουντουφλ 1 στο χερι και με το αλλο τον επαιζε. Ο δημαρχος απο΄φασισε οτι δεν υπάρχει και χάθηκε στα περατα του camden. Ο δε Νταλαρας αξακολουθεί να κάνει τις ιδιες αηδιες που εκανε στην ιστορια μας και σημερα. Ο Καπαρναρος παντρευτηκε τη μηνυση και ζουνε σαν μπασταρδοι